Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Altijd & overal

“MAX is er altijd en overal.” Zo begin ik de spotjes die deze dagen regelmatig voorbijkomen op radio en tv.

Ook op internet, sociale media en in krantenadvertenties probeer ik zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken om zich als lid aan te sluiten bij Omroep MAX. Onze programma’s worden zeer gewaardeerd. Dat u met zo velen naar ons kijkt en luistert, en ons volgt op internet via MAXVandaag. nl, stellen wij erg op prijs. Maar daarnaast is MAX op nog veel meer manieren actief en komen wij op voor uw belangen.

Onze MAX Ombudsman staat dagelijks voor u klaar bij vragen of problemen. Ook de Soresdienst biedt een helpende hand in uitzichtloze situaties en de MAX Seniorencoach helpt mensen die vastlopen weer de regie over hun eigen leven te krijgen. De stichting MAX Maakt Mogelijk zet zich in voor ouderen in binnen- en buitenland, vervult bijzondere wensen en zet nu alle zeilen bij om de vluchtelingen uit Oekraïne terzijde de staan. Als u ons steunt, kunnen wij ons blijven inzetten en u verrassen met mooie programma’s. Ruim 400.000 leden gingen u al voor.

Word lid van MAX voor slechts € 8,50 per jaar. Bel nu 0900-5555000 (10 ct. p. min.) of ga naar ikwordlidvanmax.nl Wilt u een abonnement (weggeven) op MAX Magazine? Zie onze aanbieding op pagina 12-13. Dank u wel!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren