Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: In de winter

Veel plezier heb ik beleefd bij het opnemen van een clip bij het nummer ‘In de winter’, dat André van Duin speciaal voor MAX heeft opgenomen als variant op zijn populaire nummer ‘Als de zon schijnt’: “We maken het gezellig thuis, zitten samen lekker voor de buis.” Dat fi lmpje kunt u vanaf 20 december regelmatig op tv bekijken als onderdeel van een campagne waarin MAX laat zien dat we volop aanwezig zijn deze winter.

In verband met de coronamaatregelen blijven we voorzichtig en zijn we veelal aan huis gebonden. Veel mensen ervaren in december de warmte en gezelligheid. In deze periode denkt MAX ook aan de mensen voor wie het een lastige tijd is. Het is vroeg donker en – ook tijdens de feestdagen – is eenzaamheid onder ouderen een groot probleem. Gelukkig is MAX er met nieuwe en vertrouwde programma’s, om kijkers en luisteraars mee te vermaken en af te leiden. We hebben een divers en feestelijk aanbod op televisie, radio en internet.

Ik noem alleen al twee prachtige Kerstconcerten en een knallende Oudejaarsshow. Op de website MAXiser.nl kunt u het complete aanbod vinden, inclusief een unieke adventsaftelkalender met quizjes, handige tips en natuurlijk heerlijke recepten. Op het platformMAXMeetingPoint.nl kunnen MAX-leden, ook in de winter, elkaar gemakkelijk ontmoeten in een veilige omgeving. Ik wens u namens alle medewerkers van MAX mooie en liefdevolle kerstdagen toe, waarin hoop op betere tijden de boventoon mag voeren.

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren