Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Houd hoop

Ook ik had me Kerst en Oud en Nieuw wel wat feestelijker voorgesteld. Wie had er nou serieus rekening gehouden met dit lockdown-scenario? Uw doorzettingsvermogen en positieve instelling worden zo wel extreem op de proef gesteld. Maar ik weet zeker dat u voor hetere vuren heeft gestaan en dat al die levenservaring u zo veerkrachtig heeft gemaakt dat u ook deze tegenslag zult overwinnen.

U kunt er in ieder geval verzekerd van zijn dat MAX u ook in deze winterse tijden terzijde zal staan met vrolijke, gezellige en informatieve programma’s. Op de radio start Jurgen van den Berg bijvoorbeeld op 3 januari met zijn ‘Villa VdB’.

En op tv luiden we 2021 uit met de ‘Tijd voor MAX Oudejaarsshow’ en swingen we 2022 in met maar liefst twee Elvis Presley-shows. En wat dacht u van het op 2 januari startende, soms hilarische ‘Denkend aan Holland, de Elfstedentocht’ met Janny en André?

Bijzonder wordt weer ‘Missie MAX’ op 3 januari en op 7 januari komt ‘Meldpunt’ terug (op een nieuw tijdstip) en biedt de ongedwongen ‘MAX PubQuiz’ volop afl eiding. Houd hoop; er komen betere tijden aan. Wij slepen u erdoorheen. Moedig voorwaarts!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren