Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Kom er ook bij

Omroep MAX is deze week gestart met een ledenwerfcampagne met spotjes op radio en tv. Dit vanuit de gedachte: samen sterk. MAX is er voor u. We maken niet alleen dagelijks mooie programma’s op radio en televisie en wekelijks deze boeiende en overzichtelijke omroepgids.

We komen ook op voor uw belangen, want MAX geeft ouderen de plek die ze verdienen in de moderne maatschappij, geeft ze een stem en laat ze meetellen. Niks ‘dor hout’. Onze MAX Ombudsman staat voor u klaar bij vragen of problemen. Wij zijn uw stem in Hilversum en zorgen dat vijftigplussers gehoord worden.

Maar we hebben uw steun wel nodig om ‘Maud & Babs’, ‘ARIA’, ‘De Grote Kleine Treinencompetitie’, ‘Meldpunt’, ‘Met het Mes op Tafel’, ‘Heel Holland Bakt’, ‘Sterren op het Doek’ en al die andere prachtige programma’s voor u te kunnen blijven maken én om krachtig genoeg te blijven om uw belangen te behartigen. Voelt u zich thuis bij Omroep MAX, herkent u onze waarden en normen, voelt u zich door ons erkend en gewaardeerd? Steun ons dan en word ook lid van MAX. Dat kost slechts € 7,50 per jaar. Bel 0900-5555000 (€ 0,10 per minuut) of ga naar ikwordlidvanmax.nl Hartelijk dank!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren