Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Kom er ook bij!

Het gaat goed met Omroep MAX. Wat heet, we blijven maar groeien en zijn nu met 414.000 leden zelfs de grootste omroep van Nederland, groter dus dan de fusie-omroepen AVROTROS, KRO-NCRV en BNNVARA.

Fijn dat u onze programma’s en andere activiteiten zo waardeert en ons ondersteunt met uw lidmaatschap. Deze week richt ik me speciaal tot de mensen die MAX Magazine regelmatig lezen, het een leuk en informatief blad vinden, maar er nog geen abonnement op hebben. Vaak hoor ik: “Ik heb al een andere omroepgids.” Waarschijnlijk vindt u het zonde om van twee omroepgidsen abonnee te zijn. En dat kan ik me ook goed voorstellen!

Zoals ik me ook levendig kan indenken dat het moeilijk is om afscheid te nemen van iets waaraan je jarenlang gewend bent. Ook wordt wel tegen me gezegd: “Het is zo’n gedoe, dat opzeggen. Het moet voor het eind van het jaar en dat vergeet ik telkens.” Nou, dan heb ik goed nieuws voor u. Het abonnement op uw oude programmagids kan elke week opgezegd worden en het te veel betaalde bedrag wordt gewoon teruggestort op uw rekening.

Nog mooier: onze overstapservice regelt het heel eenvoudig voor u! U kunt gewoon bellen met de klantenservice van MAX Magazine op 035-2019505. Dan kunt u ook nog eens gebruikmaken van een korting van 60 procent op de abonnementsprijs of kiezen voor een mooi welkomstcadeau. Kom erbij en neem een abonnement op MAX Magazine. Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag.

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren