Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: MAX voor Limburg

Stelt u zich eens voor: je waant je veilig in je eigen huis en dan opeens komt het water tussen de muren en deuren, ja overal vandaan. Het waren afschuwelijke, on-Nederlands aandoende beelden: een kolkende watermassa die bomen en auto’s meesleurde, kades en een brug die instortten . Door de watersnoodramp in Limburg zijn duizenden huizen onbewoonbaar en zitten gezinnen zonder huisraad.

Deze mensen hebben direct hulp nodig en dus komen we in actie. Op woensdag 18 augustus houdt MAX een nationale inzamelingsactie. In drie speciale uitzendingen – live vanuit het zwaar getroffen Valkenburg – wordt geld ingezameld voor inwoners van Limburg, die grote schade hebben ondervonden door de hevige overstromingen.

Ook in ‘Op1’ wordt die avond aandacht aan de actie besteed. De spontane actie (u leest er meer over op pagina 6 en 7) heeft uiteraard consequenties voor de eerder aangekondigde programma’s. Hieronder ziet u de actuele uitzendtijden. Laat de Limburgers niet in de steek en geef gul!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren