Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Tot snel, André!

We zijn bij MAX werkelijk overstelpt met briefjes, kaarten, mails en telefoontjes. Allemaal steunbetuigingen en blijken van medeleven voor André van Duin.

André is vorige week geopereerd aan darmkanker in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam. De afgelopen maanden onderging hij al vier chemokuren. Precies een jaar geleden verloor André zijn echtgenoot Martin aan botkanker.

Mede daarom hield hij zijn eigen ziekte stil en onderging hij het traject in stilte. Slechts een kleine kring vertrouwelingen was op de hoogte van zijn gezondheidssituatie.

Uit respect voor zijn privacy heb ik deze kennis voor me gehouden. Met liefde hebben we het productieschema van de door André gepresenteerde programma’s ‘Heel Holland Bakt’ en ‘Doorbakken’ aangepast aan zijn behandelingen. De opnames gaven André naar eigen zeggen gelukkig ook afl eiding en energie.

Vorige week bracht ‘De Telegraaf’ het nieuws groot op de voorpagina. Gelukkig is de operatie geslaagd en werkt André thuis verder aan zijn herstel. Het gaat goed met hem. Ik denk dat ik namens alle MAX-lezers spreek als ik vanaf deze plaats André van harte beterschap wens. Ik hoop je weer spoedig in ons midden te mogen ontmoeten!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren