Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Onzekere kerst

Ik schrijf dit in afwachting van de persconferentie van Rutte en De Jonge op dinsdagavond 17 november.

Dan zijn de twee weken met aangescherpte coronamaatregelen voorbij. Wat wordt de boodschap? Versoepelen (en wat dan precies) om het voor ons allemaal weer wat beter leefbaar te maken? Of nog wat langer door de zure appel heen bijten om het virus de defi nitieve oplawaai te verkopen?

De besmettingscijfers lieten vaak een schommelende trend zien, maar het geweldigste nieuws van afgelopen week was natuurlijk dat er een goed werkend vaccin is ontwikkeld dat over enkele maanden beschikbaar komt. Er gloort dus een sprankje hoop aan het einde van die lange donkere tunnel.

Wat zou dat goed passen bij de aanstaande kersttijd, het feest van het licht! Ik hoop van harte dat u dit gezellig in de nabijheid van uw dierbaren kunt vieren. Wij van MAX doen er in ieder geval alles aan om met onze programma’s licht en vrolijkheid in uw huiskamer te brengen. Blijf ondertussen op uzelf passen. We zijn op de goede weg!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren