Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Mooie mijlpaal

Wie had dat gedacht? In het jaar dat Omroep MAX zijn vijftienjarig bestaan viert, doorbreekt de betaalde oplage van MAX Magazine de ‘grens’ van 200.000.

Dat is de optelsom van abonnementen en los gekochte exemplaren. Mijn felicitaties aan hoofdredacteur Peter Contant en zijn team met deze geweldige prestatie en dank aan alle lezers voor het in ons gestelde vertrouwen. Met de lancering van ons eigen omroepblad in maart 2013 ging voor mij een langgekoesterde wens in vervulling. Ik had één belangrijke voorwaarde: het moest zich onderscheiden van de traditionele omroepbladen.

Nou, me dunkt: MAX Magazine is vanaf dag één veel meer dan alleen een radio- en tv-gids en helemaal toegesneden op u als vijftigplusser. Al bij de eerste editie viel de goede leesbaarheid op, door het gebruik van extra grote letters op helderwit papier. In het zeer overzichtelijke gidsgedeelte kun je snel de verschillende zenders vinden. Het magazine staat elke week weer vol met leuke en boeiende artikelen over onderwerpen die u raken. Of het nu om uw inkomen gaat, de wereld om ons heen of uw gezondheid.

Mooie interviews en actuele reportages. Tips voor uw huis en tuin, gezellige uitstapjes en recepten, consumentenzaken, koningshuis en sport, leuke puzzels en winacties. Het is niet voor niets dat veel mensen overstappen van hun ‘oude’ gids naar MAX Magazine. Op naar de volgende 200.000!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren