Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Tel uw zegeningen

Omroep MAX bestaat vijftien jaar en de bedoeling was om dit jubileum het hele jaar 2020 te vieren met onze leden, de kijkers en de luisteraars.

In het hele land stonden activiteiten gepland, maar om de bekende reden kunnen die niet doorgaan. Niet getreurd, we schuiven ze door naar 2021. Zoals wij moeten ‘dealen’ met de beperkingen die de coronamaatregelen ons opleggen, zo moet iedere Nederlander dat.

Ik raad u aan niet te mokken over wat er niét meer kan, maar vooral te kijken naar wat er nog wél mogelijk is. We mogen ons bijvoorbeeld gelukkig prijzen dat de verpleeg- en verzorgingshuizen niet op slot zijn gegaan, dat we thuis nog bezoek kunnen ontvangen en dat we nog naar musea kunnen. Er kunnen maaltijden afgehaald en bezorgd worden en als hotelgast kun je ter plekke zelfs van het restaurant gebruikmaken.

We kunnen buiten een frisse neus halen en binnen genieten van al het moois op radio en televisie. Pluis ons MAX Magazine eens uit op zoek naar verrassende programma’s en onderzoek wat onze vijftigplus-site maxvandaag.nl u allemaal te bieden heeft. Maak er wat van en pas op uzelf.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren