Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

‘Welke wens wilt u in vervulling laten gaan?’

MAX Maakt Mogelijk is het programma van MAX dat leefomstandigheden van ouderen verbetert en wensen vervult. En om ouderen tijdens deze coronacrisis te helpen, gaan de opnames deze zomer van start. Stuur vandaag nog uw wens in!

Komt u door de coronacrisis weinig buiten? Kan uw buurvrouw wel een steuntje in de rug gebruiken? Kent u iemand die vaak alleen is en zich alleen voelt? Of heeft u een langgekoesterde wens? Laat het ons vandaag nog weten. Wie weet staat Jan Slagter binnenkort met een verrassing voor de deur. Uiteraard op veilige afstand.

Zo stuurt u uw wens in

Brieven: MAX Maakt Mogelijk, Postbus 671, 1200 AM Hilversum

E-mail: info@maxmaaktmogelijk.nl

Telefoon: 035-6776041

www.maxmaaktmogelijk.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren