Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: We boffen maar

Wat wonen wij toch in een prachtig land! Ik kreeg de afgelopen dagen van vrienden, kennissen, maar ook van MAX-leden heerlijke foto’s toegestuurd vanuit alle streken in het land waar zij voor één of meer dagen zijn neergestreken.

Bossen, uitgestrekte stranden, wadden, glooiende heuvels, heidevelden, met groen omrande akkers en weides, meren, rivieren… wat veel moois heeft Nederland allemaal te bieden. Om over de historische steden en idyllische dorpjes nog maar te zwijgen.

Fijn dat zo veel mensen eropuit trekken en genieten. En MAX zorgt ervoor dat wie aan huis gebonden is, deze zomer ook niets tekort komt! Helaas echter nemen velen niet de verantwoordelijkheid om de coronamaatregelen voldoende in acht te nemen.

Je moet er toch niet aan denken dat de versoepelingen weer teruggedraaid moeten worden doordat een ‘tweede golf’ ons volk raakt. Er we gaan qua aantallen besmettingen in rap tempo die kant op. We hebben het grotendeels zelf in de hand, zo wijst een studie van de Universiteit Utrecht uit. Handen wassen, anderhalve meter afstand houden en een mondkapje dragen; zo simpel is het!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren