Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Column van Jan: Volhouden!

Ik hoop dat u dit leest in goede gezondheid. Houdt u het nog vol? Wij doen er in ieder geval alles aan om uw verplichte verblijf binnenshuis zo aangenaam mogelijk te maken met onze aangepaste radio- en tv-programma’s, ons online platform maxvandaag.nl en MAX Magazine natuurlijk!

Elke werkdag om 16.40 uur op NPO 1 brengt het ‘MAX Ouderenjournaal’ positief, hoopvol, informatief en inspirerend nieuws. Het programma biedt handvatten, maar bezorgt ook een glimlach. We nemen een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio en geven tips voor afleiding en vermaak. Een aanrader dus! In het daaropvolgende ‘Tijd voor MAX’ wordt u weer helemaal bijgepraat over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Heeft u ook zo genoten van onze schitterende Keukenhofreportage? Ik heb zelden zo veel reacties op een uitzending gehad. Kijkers putten er troost en moed uit, anderen werden tot tranen toe geroerd door de beelden omlijst door prachtige muziek. Er staan inmiddels weer heel andere bloemen in bloei, de kleuren zijn veranderd… Er is dus genoeg voor een tweede uitzending die u kunt bekijken op 25 april om 17.05 uur op NPO 1.

Ik moet u bekennen: ook ik lig af en toe wakker van de coronacrisis, angstgevoelens bekruipen mij ook soms. Maar ik heb ook gemerkt dat het helpt om je emoties uit te spreken, te delen met een ander. Kan dat niet met iemand in uw omgeving, bel dan De Luisterlijn op 0900-0767. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar en bieden u anoniem een luisterend oor. Doen hoor! En let goed op uzelf.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren