Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Column van Jan: Mooie dagen

We leven in onrustige tijden. Veel mensen maken zich zorgen; over hun pensioen, de zorgkosten, betaalbare woonruimte, criminaliteit, het klimaat en de natuur.

Menigeen vindt dat verworvenheden, tradities en vrij heden worden ingeperkt of zelfs afgepakt. Er is groeiende onvrede – over de hele wereld protesteren complete beroeps- en bevolkingsgroepen – en standpunten verharden zich. Ik kan me goed voorstellen dat mensen in dit soort omstandigheden in hun schulp kruipen en zich terugtrekken in de beslotenheid van hun eigen woning. En daar dreigt het risico van vereenzaming. 1 miljoen ouderen in Nederland zijn eenzaam. Dat is één op de vier ouderen! In iedere straat woont meer dan één oudere die zich eenzaam voelt, ook bij u in de buurt. Zo’n 200.000 ouderen zijn zelfs helemaal alleen met de feestdagen, terwijl ze het liefst Kerst zouden vieren samen met familie en vrienden. Ik hoop daarom uit het diepst van mijn hart dat iedereen dit jaar de feestdagen kan doorbrengen in het gezelschap dat hem of haar het dierbaarst is. En ik roep iedereen op om juist nu de deur uit te gaan en elkaar op te zoeken. Breng een ander wat licht in deze donkere dagen. Geniet in deze periode het liefst samen van de programma’s van MAX. We zijn er altijd en natuurlijk ook met de feestdagen. MAX heeft weer een diverse programmering op radio en televisie samengesteld, met mooie fi lms, sfeervolle muziek, boeiende reportages en gloednieuwe leuke programma’s. We zijn er voor u, ook deze Kerst! Ik wens u fijne dagen toe.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren