Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Column van Jan: Op de cover van de MAX!

Zou u ook eens op de cover van MAX Magazine willen staan?

Kom dan in het weekend van 12 en 13 oktober naar de Open Studio Dagen op het Media Park in Hilver­sum en laat u op de gevoelige plaat vastleggen. Dit is hét evenement waarbij u de kans krijgt een exclusief kijkje achter de schermen te nemen bij radio en televisie en waarbij er genoeg te doen en ontdekken is voor jong en oud!

Tijdens de Open Studio Dagen zijn tal van bekende MAX-gezichten aanwezig. In onze studio’s 23 en 32 kunt u een kijkje nemen bij decors van onder andere ‘Tijd voor MAX’, ‘Meldpunt’, ‘Met het Mes op Tafel’ én ons nieuwe programma ‘MAX Pubquiz’. U kunt ook op de foto gaan als Robèrt, Janny of André en op beide dagen mag u samen met bekende MAX-presentatoren ervaren hoe het is om zelf autocue te lezen. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jan Rietman. Even bijkomen van alle pret? Geniet dan van een gratis kopje koffie, thee of een ijsje. Voor de kinderen is er een ballon­goochelaar aanwezig en zij kunnen zich laten schminken. De toegang tot de Open Studio Dagen is gratis en tussen 10.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom! De route op het Media Park begint op de André van Duinboulevard. Hier krijgt u een overzicht van alle programmaonderdelen en een makkelijke plattegrond van park en stad, zodat u goed uw eigen route kunt uitstippelen. Er zijn ook activiteiten buiten het Media Park. Bussen worden
gratis ingezet om u naar de activiteiten in het centrum van Hilversum te brengen. Tot ziens dus op 12 en 13 oktober!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren