Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan: Zet ‘m op MAX

Het belooft een fantastische zomer te worden bij MAX! Dit zomerseizoen gooien we er weer een schepje bovenop met een groot aantal nieuwe en vertrouwde televisieprogramma’s.

Ik doe een greep uit onze zomerprogrammering. Vanaf 27 mei schiet Sybrand Niessen in ‘MAX vakantieman’ gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. Op 13 juni starten we met een nieuwe serie van ‘The Great British Bake Off’. Vanaf 4 juli worden in het journalistieke discussieprogramma ‘Hollandse Zaken’ maatschappelijke kwesties en dilemma’s bespreekbaar gemaakt. ‘We zijn er Bijna!’ is deze zomer terug bij MAX. Vanaf 22 juli reist Martine van Os mee met een groep kampeerders, dit keer naar de Balkan. In de tweede reeks van de serie ‘Professors op Pad’ laat prof. mr. Pieter van Vollenhoven vanaf 27 juli zien dat natuur en fotografie goed samengaan. MAX brengt vanaf 29 juli in ‘Het Skûtsje Journaal’ weer elke werkdag een verslag van hét zeilevenement van Nederland: het SKS Kampioenschap op de Friese meren. In ‘Denkend aan Holland’ (start 5 augustus) ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden ons mooie Nederland vanaf het water. In het nieuwe programma ‘Aan ’t zand’ (vanaf 7 augustus) worden deelnemers uitgedaagd de mooiste zandsculpturen te maken. En in het programma ‘Uit mijn keuken’ gaan we vanaf 19 augustus op zoek naar het beste huiskamerrestaurant van Nederland. Alle nadere informatie inclusief uitzendtijden en zenders vindt u natuurlijk in uw MAX Magazine!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren