Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan: Grotere vuist

U kunt in de week van 25 februari tot en met 3 maart ons promotiespotje op radio en tv niet missen. Ik roep er de luisteraars en kijkers in op om ondersteunend lid te worden van MAX. Niet alleen ik kom aan het woord in het reclamefilmpje, ook twee MAX-leden. De ene dame zegt: “Dankzij de MAX Ombudsman heb ik mijn pensioen weer terug.” En de ander: “Ik geniet altijd enorm van MAX, elke dag is er wel iets op de tv of radio dat ik graag zie.” Als we één ding met ons spotje duidelijk willen maken is het dit: MAX is er voor u. Met onze succesvolle tv- en radioprogramma’s als ‘Heel Holland Bakt’, ‘Bed & Breakfast’, ‘Droomhuis gezocht’ en ‘Tijd voor MAX’ (en nog véél meer) én ook als belangenbehartiger staan wij voor u klaar. Behalve dat we u in individuele pensioenzaken bijstaan, knokt MAX ook op maatschappelijk niveau voor uw pensioen. Denk aan het MAX Pensioenmanifest dat pleit voor simpeler, eerlijker en goedkopere pensioenen. Maar ook aan ons manifest ‘Waardig ouder worden’ voor een samenleving waarin ouderen een volwaardige plaats hebben. Of de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid waarin we samen met andere organisaties de strijd aanbinden tegen eenzaamheid onder ouderen.
Hoe groter we zijn, hoe groter de vuist is die we kunnen maken. Steun MAX, zodat wij ook de komende jaren er voor u kunnen zijn. Word nu lid voor slechts 7,50 euro per jaar. Het lidmaatschap levert tal van voordelen op, zoals deelname aan exclusieve uitstapjes en evenementen en korting op producten. Als lid kunt u ook gratis een beroep doen op MAX Ombudsman voor uw juridische vragen, adviezen en problemen. Bel nu naar 0900-5555000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren