Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

ANNE

In de nieuwe wijk Houthavens aan het IJ in Amsterdam-West is een theater gebouwd dat voorlopig gebruikt zal worden voor de opvoering van het toneelspektakel ANNE, dat Jessica Durlacher en Leon de Winter hebben geschreven over het bijzondere leven van de wereldberoemd geworden Joodse dagboekschrijfster. De theatervoorstelling wordt geproduceerd door dezelfde mensen die ook van de musical Soldaat van Oranje zo’n succes hebben gemaakt. Het Anne Frank-fonds in Bazel financiert het hele project, met als belangrijke reden dat het verhaal van Anne nooit mag worden vergeten. De hoofdrol wordt gespeeld door de nog onbekende Rosa da Silva, die zo van de toneelschool komt. De première is op 8 mei.
www.theateramsterdam.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren