Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Maak moeder blij EN win prachtige PRIJZEN!

Op 9 mei is het weer Moederdag, die ene dag in het jaar waarop moeder helemaal centraal staat en zich heerlijk mag laten verwennen. MAX Magazine doet mee met een geweldige Moederdag-actie waarbij u fantastische prijzen kunt winnen.


Leer van de expert
Op haar 50+ inspiratieplatform Ageless laat Carmen Zomers zien dat je mooi kunt zijn op iedere leeftijd. Vele vrouwen komen er aan het woord over hun beautyrituelen, geheimen en tips om mooi en gezond ouder te worden. Carmen geeft digitaal haar- en make-upadvies en heeft haar tips gebundeld in een prachtig boek.

CODE 1
Maak 2x kans op een masterclass visagie van een uur t.w.v. € 114,95

CODE 2
Maak 10x kans op het Ageless-boek van Carmen Zomers t.w.v. € 24,95

 


——————————————————-

Persoonlijk, intiem én tijdloos
Het nieuwe Nederlandse horlogemerk Symons & Panchenko biedt zilveren, geelgouden en rosé-gouden horloges, alle te combineren met leren, rubberen en stalen banden. De horloges worden handgemaakt in verschillende diameters en diktes, en voorzien van een Japans precisie-uurwerk. Kijk op symonspanchenko.com

CODE 3
Maak 4x kans op een dameshorloge
van Symons & Panchenko) t.w.v. € 159

——————————————————-
Slapen onder satijn
Beauty Pillow dé specialist in satijnen kussenslopen. Met de Beauty Pillow Dekbedovertrek Set heeft u kussenslopen én een bijpassend dekbedovertrek, aan de bovenzijde gemaakt van luxe satijn en aan de onderzijde hoogwaardig katoen. Info: beautypillow.nl

CODE 4
Maak 5x kans op een Beauty Pillow Dekbedovertrek Set
t.w.v. € 85 per dekbedovertrek (200×220).

——————————————————-
365 dagen zon op uw gezicht
Magic Drops Face van Colistar is niet zomaar een zelfbruiner; het garandeert een stralende, zongebruinde teint, zonder grauwe gloed. Magic Drops Face heeft een vloeibare textuur die een gezonde, goudbruine vakantie- gloed creëert.

CODE 5
Maak 10x kans op Collistar Magic Drops t.w.v. € 45

——————————————————-
Maja & Moeder
De classica-lijn van het wereldberoemde Spaanse merk Maja heeft een heerlijke karakteristieke geur van jasmijn, rozen, nootmuskaat en patchoeli. Al jaren een geliefd cadeau voor Moederdag en gelukkig nog steeds verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, douglas.nl en DA.

CODE 6
10x kans op een verwenpakket van Maja met een eau de toilet, zeep, luxe talkpoederdoos, douchegel en bodylotion t.w.v. € 45

 

Vermeld de gewenste code bij het opmerkingen veld in het onderstaande formulier.

Kans maken? Doe mee t/m 17 mei. De prijswinnaars worden een week later bekend gemaakt en ontvangen binnen 3 weken de gewonnen prijs.

Uiterste moment van inschrijven is verstreken, u kunt niet meer meedoen met deze actie.

U kunt nog wel meedoen met de huidige acties