Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Maak kans op thriller naar keuze!

60x
kans!

CODE: 1
Titel: De Rus

Het verhaal:
Misdaadverslaggever Vince van Zandt leest in een nieuwsbericht dat een Russische man uit de gracht is gedregd. De politie gaat uit van een ongeluk, maar als Vince de identiteit van de Rus weet te achterhalen, belandt hij in een slangenkuil.

 

 

 

 


 

CODE: 2
Titel: Het laatste leven

Het verhaal:
Na een mislukte infi ltratie in een drugskartel moet FBIagent John Adderley van de radar verdwijnen. Hij krijgt een nieuwe identiteit en in zijn geboorteland Zweden wordt hij onderdeel van het coldcase-team dat zich bezighoudt met een oude vermissingszaak. Als het drugskartel lucht krijgt van een onconventionele detective die zich ophoudt in een Zweeds provinciestadje, is hij zijn leven niet meer zeker…

 

 


 

CODE: 3
Titel: Onmacht

Het verhaal:
Sinds Sarah haar zoontje verloor bij een auto-ongeluk, zoekt ze manieren om haar leven opnieuw zin te geven. Dan mag ze voor haar werk een cursus volgen bij het gerenommeerde instituut van Jasper Uitdewilligen. In zijn mooie boerderij met aangebouwd hotel koestert hij een groot geheim waar hij vooral invloedrijke gasten deelgenoot van maakt. Als Sarah de waarheid leert kennen en niet bereid blijkt te zwijgen, keert alles en iedereen zich tegen haar. Wanneer haar beste vriendin wordt vermoord en zij als verdachte in de cel belandt, lijkt haar lot bezegeld.

 


 

CODE: 4
Titel: 
Perfecte resten

Het verhaal:
Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identifi ceren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh. Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen.

 

 


 

CODE: 5
Titel: 
Stilleven

Het verhaal:
Kunstenares Monica wordt benaderd door haar zus Manuela om een portret van haar te schilderen. De zussen hebben twintig jaar geen contact met elkaar gehad. De demonen uit haar verleden achtervolgen de volwassen Monica nog dagelijks. Of wordt zij werkelijk achtervolgd? Aan de hand van fl ashbacks leren we de tienjarige Monica en de puber Manuela kennen. De meisjes groeien op in een gezin waarin verslaving, geweld en criminaliteit dagelijkse kost zijn.

 

 


 

CODE: 6
Titel: 
Winterland

Het verhaal:
Door een professionele misstap wordt inspecteur Martin Juncker uit Kopenhagen naar een saai provinciestadje overgeplaatst. Zijn enige uitdaging: de spanningen rond het plaatselijke asielzoekerscentrum. Maar dan belandt er tot Junckers grote verbazing een moordzaak op zijn bureau. Het lijkt een uit de hand gelopen overval, maar dan blijkt dat het slachtoffer banden had met neonazi’s.

 

 


 

 

Kans maken? Doe mee voor 1 februari. De prijswinnaars worden een week later bekend gemaakt en ontvangen binnen 3 weken de gewonnen prijs.

Vergeet niet bij “Opmerkingen” de code van het boek te vermelden!

 

Uiterste moment van inschrijven is verstreken, u kunt niet meer meedoen met deze actie.

U kunt nog wel meedoen met de huidige acties