Abonnementen service: 035 - 2019505

Droomweekend bij Center Parcs Park Eifel

1x
kans!

Center Parcs Park Eifel is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het park is gelegen tussen oude vulkanen en meren en de regio leent zich perfect voor fietsers, wandelaars en het bezoeken van historische nabijgelegen steden als Aken, Bonn en Trier.

Center Parcs Park Eifel heeft een grondige make-over ondergaan. Doel van de werkzaamheden was onder meer vernieuwen van de Market Dome, het zwemparadijs Aqua Mundo, de vernieuwing van 320 cottages en complete nieuwbouw van 120 cottages. In het vernieuwde park is ook meer ruimte voor de natuur en een uitbreiding van het aanbod aan faciliteiten. Maak 1x kans op een droomweekend.Center Parcs Park Eifel is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het park is gelegen tussen oude vulkanen en meren en de regio leent zich perfect voor fietsers, wandelaars en het bezoeken van historische nabijgelegen steden als Aken, Bonn en Trier. Center Parcs Park Eifel heeft een grondige make-over ondergaan. Doel van de werkzaamheden was onder meer vernieuwen van de Market Dome, het zwemparadijs Aqua Mundo, de vernieuwing van 320 cottages en complete nieuwbouw van 120 cottages. In het vernieuwde park is ook meer ruimte voor de natuur en een uitbreiding van het aanbod aan faciliteiten.

Maak 1x kans op een droomweekend.

Kans maken? Doe mee t/m 18 september. De prijswinnaars worden een week later bekend gemaakt en ontvangen binnen 3 weken de gewonnen prijs.

Uiterste moment van inschrijven is verstreken, u kunt niet meer meedoen met deze actie.

U kunt nog wel meedoen met de huidige acties