Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Pia is fan van MAX Magazine: ‘Elke week een feestje’

MAX Magazine van Omroep MAX is het grootste magazine van Nederland. En terecht: iedere week niet alleen een handig overzicht van de programma’s op radio en televisie maar ook een informatief magazine met actuele verhalen, indringende interviews, columns en tips & informatie over dagjes weg, gezondheid en interieur. Neem nu een abonnement en krijg MAX Magazine het eerste jaar supervoordelig thuisbezorgd!

Pia Krinsen-van Toledo (84) is abonnee van MAX Magazine. Vanachter haar erkerraam boven de oude stalhouderij kijkt ze uit over het oude Brielle. Haar meisjesnaam voert terug naar de tijd van Fernando Álvarez de Toledo, beter bekend als de Spaanse generaal Alva, die op 1 april 1572 zijn bril (Den Briel) verloor. Pia: “Dat is volgend jaar 450 jaar geleden. Ik verheug me nu al op de feesten die georganiseerd gaan worden.” Het verhaal leidt een beetje af van haar ‘blijdschap’ over het MAX Magazine: “Ik ben lid van het eerste uur. Elke week word ik weer vrolijk als het blad door de brievenbus valt: een feestje! Er staan zoveel wetenswaardigheden en gezellige artikelen in, daar heb je wat aan.

Bij de rubriek over bewaardingen denk ik altijd aan een oude warmwaterstoof uit de vroegere stalhouderij, die ik hier heb. Die is meer dan honderd jaar oud. Daar werden de voeten van de mensen in de koetsen mee verwarmd. De uitjes in het blad vind ik ook erg leuk. Mijn vriendinnen en ik organiseren allerlei ‘meidendagen’, ook al toen mijn man nog leefde. We hebben bijvoorbeeld met MAX een bloesem-tocht op de Linge gemaakt en meegedaan aan een rondrit door Rotterdam. Dan zie en hoor je toch veel dingen die je nog niet wist. Ik denk dat daardoor zeker al drie of vier vriendinnen abonnee zijn geworden. En mijn dochter heb ik het blad cadeau gegeven. En wat ook zo fijn is dat, als ik ga overwinteren in Spanje, mijn lidmaatschap voor drie maanden kan worden opgeschort. Dus ik ben heel erg blij met MAX Magazine!”

 Komt u er gezellig bij?

Word ook blij van MAX Magazine: hét magazine voor ouderen met de meeste pagina’s voor de laagste prijs. Het motto van MAX Magazine is: ‘Uw gids voor radio, televisie en plezierig leven’.

5 redenen om MAX Magazine te lezen:

  • Leuke interviews
  • Actuele verhalen
  • Inspirerende tips
  • De beste columns
  • Puzzelen & prijzen winnen

Bent u enthousiast en wilt u abonnee worden, net als Pia? Maak dan gebruik van onze aanbieding en ontvang 1 jaar MAX Magazine. U betaalt dan geen €63,50 maar slechts €25,90!  Dat is een korting van meer dan 50%.

Ontdek hier onze aanbiedingen of bel met onze klantenservice op 035-2019 505 van ma. tot vr. tussen 9.00 en 17.00 uur.

U kunt MAX Magazine ook eenmalig GRATIS proberen
Kent u MAX Magazine nog niet goed genoeg en wilt u eerst eens kennismaken met ons blad? Vraag dan een proefnummer aan. Deze sturen wij u GRATIS zonder abonnementsverplichting naar u thuis.

©Ruud Taal

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren