Abonnementen service: 035 - 2019505

Ildith deed haar moeder MAX Magazine cadeau: ‘Ik lees het blad van voor tot achter door’

Ildith Hollander (59) uit Houten is al jaren lid van Omroep MAX en abonnee van het magazine. “Maar ik lees het eigenlijk nooit; het gaat meteen naar mijn moeder. Die heb ik het gegeven omdat ze graag een televisiegids wil hebben. Ze kijkt heel veel tv en kan dan vooraf lezen welke programma’s en films er worden uitgezonden.”

Moeder Yvonne Hart (90), die inmiddels is aangeschoven vanuit haar belendende woning (“Zo kunnen we elkaar een beetje in de gaten houden”) beaamt dat ze erg onhandig is met elektronica en computers. “Dat is allemaal iets te ingewikkeld voor me. Maar ik lees MAX Magazine helemaal hoor. Van de verhaaltjes over het leven van mensen en de puzzels tot aan de ingezonden brieven.” Waarop dochter Ildith verbaasd opmerkt: “Dus je leest het écht? Nu word ik nieuwsgierig.”

Al bladerend komt ze tot de conclusie dat er heel wat artikelen in het magazine staan die haar aanspreken. Ildith: “Ik ben op mijn 18de naar Nederland gekomen om te studeren. Ik herken dus een heleboel. Frits Spits, Theo Koomen, dat zegt me allemaal wel wat. O ja, dit vind ik leuk: Maarten van Rossem en zijn broer. En al die kleine stukjes. Nou ma, ik vrees dat ik ‘m voortaan toch zelf eerst even doorblader…”

Het gesprek krijgt een nog leukere wending tot slot. Moeder Yvonne: “Onze familie komt van Curaçao en Bonaire. Muziek is ons daar met de paplepel ingegoten. Thuis werd gezongen en viool en piano gespeeld.” En om hun Antilliaanse roots te illustreren neemt Ildith achter de vleugel plaats en speelt spontaan een Curaçaose wals. Ach, MAX Magazine-abonnees, ze zijn net als het blad, altijd weer verrassend.

Komt u er gezellig bij?

Word ook blij van MAX Magazine: hét magazine voor ouderen met de meeste pagina’s voor de laagste prijs. Het motto van MAX Magazine is: ‘Uw gids voor radio, televisie en plezierig leven’.

5 redenen om MAX Magazine te lezen:

  • Leuke interviews
  • Actuele verhalen
  • Inspirerende tips
  • De beste columns
  • Puzzelen & prijzen winnen

Bent u enthousiast en wilt u ook een abonnement weggeven, net als Ildith? Geef een jaarabonnement weg voor € 25,90 en ontvang zelf een mooie omslagmap.

Ontdek hier onze andere aanbiedingen of bel met onze klantenservice op 035-2019 505 van ma. tot vr. tussen 9.00 en 17.00 uur.

U kunt MAX Magazine ook eenmalig GRATIS proberen
Kent u MAX Magazine nog niet goed genoeg en wilt u eerst eens kennismaken met ons blad? Vraag dan een proefnummer aan. Deze sturen wij u GRATIS zonder abonnementsverplichting naar u thuis. Klik op deze link en vraag uw proefnummer aan.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren