Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Plien van Bennekom nieuwe presentator

Het succesrecept van ‘Heel Holland Bakt Kids’ blijft onveranderd. Presentatrice Plien gidst de kinderen, samen met hun bakmaatje, door de opdrachten die de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben bedacht. Een verslag van een prettig gestoord gesprek.

Gefeliciteerd! Maar hoe word je presentator van ‘Heel Holland Bakt Kids’?
“Ik kreeg een telefoontje of ik auditie wilde doen. Ik moest 
daarvoor naar de ‘bakexperience’ van Robèrt. Hij heeft boven zijn bakkerij tien werkbanken staan waar hij workshops geeft. Speciaal voor de auditie kwamen kandidaten van vorig jaar daar ook heen om een citroencake te bakken. En zo ging ik aan de gang.”

Vond je het spannend?

“Spannend? Sterker nog ik: was bloed- en bloednerveus.”

Waarom, je hebt voor theater toch ook heel vaak auditie 
moeten doen?

“Jawel, maar ik wilde dit zó graag doen. En ik was er nu zo dichtbij dat ik dacht dat ik het alleen nog maar kon verknallen.”

Benieuwd naar het volledige interview? U leest het in MAX Magazine editie 39.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren