Abonnementen service: 035 - 2019505

Dit ziet u bij Omroep MAX in het najaar van 2023

Wat is het fijn dat uw geliefde en vertrouwde MAX-programma’s na een korte vakantieonderbreking weer in de televisiegids staan. Van Nederland in Beweging tot Maud & Babs: dit is de programmering van Omroep MAX in het najaar van 2023.

Meldpunt | Vanaf vrijdag 1 september

Elles de Bruin behandelt in Meldpunt kleine en grote consumentenzaken. De presentatrice en haar redactie duiken in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering, vakantieleed en schimmigheden binnen pensioenfondsen. Meldpunt is terug vanaf vrijdag 1 september om 19.50 uur op NPO 2. Niet alleen op televisie, maar ook in MAX Magazine waarin Elles de Bruin tweewekelijks nieuws, informatie en nuttige tips geeft.

Expeditie Nederland en Noord-Zuid-Oost-West | Vanaf september

Ook de programma’s Noord-Zuid-Oost-West (elke dinsdag t/m donderdag om 18.30 uur op NPO 2) en Expeditie Nederland (elke maandag om 18.30 uur op NPO 2) zijn vanzelfsprekend weer te zien.

Langs de IJssel | Vanaf zaterdag 2 september

In deze serie van vijf afleveringen volgt Huub Stapel de IJssel, de meest eigenzinnige rivier van ons land. Huub onderzoekt welke rol deze rivier speelt in het landschap, de geschiedenis en de levens van de mensen die aan haar oevers wonen. Langs de IJssel is wekelijks te zien vanaf zaterdag 2 september om 20.40 uur bij MAX op NPO 2.

Nederland in Beweging | Vanaf 4 september

Met ex-topschaatster Barbara de Loor heeft het iconische MAX-programma een waardige opvolgster gevonden. Barbara vertelt aan MAX Magazine dat het grote schoenen zijn om te vullen, maar dat ze er bovenal heel veel zin in heeft om het programma vanaf 4 september (iedere werkdag om 9.15 uur op NPO 2 en om 10.15 uur op NPO 1) samen met Duco Bauwens te gaan presenteren.

MAX Geheugentrainer | Vanaf 4 september

Vanaf maandag 4 september is het elke werkdag om 10.30 uur op NPO 1 weer tijd voor een portie hersengymnastiek. Mascha de Rooij en Pauline Spiering presenteren de MAX Geheugentrainer. Alvast een beetje oefenen met puzzelen? Kijk dan eens tussen onze online puzzels.

Tijd voor MAX | Vanaf 4 september

Martine van Os en Sybrand Niessen zijn terug met een nieuw seizoen van Tijd voor MAX! U ziet het vanaf maandag 4 september elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

Met het Mes op Tafel | Vanaf 25 september

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. U ziet het vertrouwde programma weer vanaf maandag 25 september elke maandag t/m donderdag om 19.50 uur op NPO 2.

Van onschatbare waarde | Vanaf dinsdag 26 september

Eenmaal, andermaal? Van onschatbare waarde is weer terug met een nieuw seizoen! Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan één van de zes experts. De presentatie is in handen van Dionne Stax. Te zien vanaf dinsdag 26 september om 21.05 uur bij MAX op NPO 1.

Lees ook: Bianca Frölich: ‘Ik groeide op tussen het antiek’

MAX Ouderenjournaal tegen Eenzaamheid | Vanaf donderdag 28 september

Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid presenteert Jan Slagter een speciale editie van het MAX Ouderenjournaal. Daarin zijn inspirerende en motiverende, maar ook confronterende levensverhalen van mensen uit heel Nederland te zien. U ziet het vanaf donderdag 28 september om 16.35 uur bij MAX op NPO 1.

Maud & Babs | Vanaf vrijdag 3 november

Na het succesvolle eerste seizoen van de MAX-dramaserie Maud & Babs komt er een vervolg. We zien hoe Maud het onverantwoord vindt dat Babs nog langer alleen in haar eigen huis blijft wonen en ze besluit een mantelzorgwoning in haar eigen tuin te plaatsen. Dit zet echter alles op scherp… Vanaf vrijdag 3 november om 21.25 uur bij MAX op NPO 1.

Sterren op het doek | Vanaf zaterdag 11 november

In Sterren op het Doek vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen. Een van de gasten in het nieuwe seizoen is niemand minder dan Daan Schuurmans. Te zien vanaf zaterdag 11 november om 20.40 uur bij MAX op NPO 2.

Denkend aan Zwitserland | Vanaf zondag 26 november

Janny van der Heijden, André van Duin en hond Nhaan staat binnenkort een winters avontuur te wachten. Voor het nieuwe MAX-programma Denkend aan Zwitserland verruilt het duo de Nederlandse wateren voor de besneeuwde bergen van Zwitserland. Vanaf zondag 26 november om 21.30 uur bij MAX op NPO 1.

Droomhuis gezocht | Vanaf vrijdag 1 december

Carrie ten Napel en Dionne Stax helpen Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Te zien vanaf vrijdag 1 december om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Heel Holland Bakt Kids | Vanaf dit najaar

Bij NPO Zapp wordt het dit najaar weer smullen! Nieuwbakken presentatrice Plien van Bennekom gidst de kinderen door de opdrachten die de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven voor hen bedenken.

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de meest recente MAX-programmering? Neem dan hier een abonnement op MAX Magazine. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren