Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Italië in tuinen Kasteel de Haar

Er zijn veel goede redenen om van Italië te houden; de schoonheid van het land, de volksaard van de bewoners, het uitbundige eten of de onovertroffen wijnen.

Al die elementen zijn terug te vinden in de tuinen van Kasteel de Haar, waar op 2, 3 en 4 juni het ‘Italië-evenement Smaak en Stijl’ wordt gehouden. Alweer voor de twintigste keer, dus een jubileumeditie met een extra feestelijk programma.

Meer dan tweehonderd deelnemers hebben hun komst aangekondigd; met mooie producten, kunst, curiosa, mode, lifestyle en zelfs auto’s zijn er te koop. Er staat een reuzenrad en in de slotgracht vaart een gondel uit Venetië. Oud-deelnemers aan het tv-programma ‘Ik Vertrek’ zitten in de Kapel bij elkaar om daar hun woonervaringen in Italië met het publiek te delen. Extra feestelijk is de Italian Wine Night op zaterdag, waar het jubileum samen met de bezoekers etend, drinkend en dansend wordt gevierd. Authentieker kan het niet worden. Alles in de sfeer van La Dolce Vita, letterlijk vertaald: het zoete leven.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren