Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Kunst beter begrijpen en leren waarderen

De waardering voor een schilderij is sterk persoonlijk en voor iedereen verschillend. Maar kunst laat zich anders bekijken met meer kennis van de makers en de wetenschap in welk tijdsgewricht iets tot stand is gekomen.

Voor wie regelmatig een museum bezoekt en meer wil begrijpen dan wel herkennen van wat wordt geëxposeerd zijn de colleges ‘Introductie Kunstgeschiedenis’ van de Vrije Academie een aanbeveling waard. Binnenkort gaan die cursussen weer van start. Op een groot aantal locaties in Nederland. Ook is het mogelijk de lessen thuis online via de computer te volgen. Alle informatie staat op de website bij elkaar en daar zijn ook andere interessante activiteiten van de Vrije Academie te vinden, zoals rondleidingen, workshops en lunchlezingen. Over beeldende kunst, cultuurhistorie, architectuurgeschiedenis, landschap, filosofie, politiek en meer.

vrijeacademie.nl
088-5185000

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren