Abonnementen service: 035 - 2019505

Veel informatie over gezonde leefstijl

Wie een bezoek aan de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht overweegt, doet er verstandig aan eerst thuis op het gemak eens rond te kijken op de uitvoerige en zeer informatieve website van dit publieksevenement.

Het aanbod van specifieke deelnemers is zeer talrijk en ook het aantal workshops, demonstraties en deskundige sprekers maakt enige voorbereiding wel zo nuttig. Alle onderdelen worden hier toegelicht. Veel sprekers op het gebied van gezondheid beantwoorden ook vragen. De Allergiebeurs maakt onderdeel uit van het evenement. Het Kooktheater richt zich vooral praktisch op het lekker en verantwoord bereiden van voedsel. Omgaan met ziektes en fit blijven zijn andere terugkerende thema’s. Alles hier in Utrecht is gericht op een prettige en gezonde leefstijl en alles wat iedereen daar zelf aan kan doen. Tickets zijn voor € 10 te bestellen met de kortingscode MAXMAG23 op de website.

2 t/m 5 febr.
gezondheidsbeurs.nl
0900-2446244

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren