Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De magie van Rob & Emiel blijft publiek verbazen

Het duo Rob en Emiel kan niet gemakkelijk een label worden opgeplakt. Hun shows zijn een mix van magie, cabaret en illusie. Ze spotten met de zwaartekracht, kunnen gedachten lezen en hebben een onnavolgbare vingervlugheid.

Niet toevallig heet het programma waarmee ze door het land toeren ‘Van Houdini tot Copperfield’ – hun grote inspiratiebronnen. Rob & Emiel waren vaak te gast in talkshows op tv en wonnen inmiddels waanzinnig veel prijzen met hun acts, maar live op een podium met publiek komt pas goed tot zijn recht wat ze allemaal kunnen. Hoe origineel en hilarisch ze zijn. Voor komend jaar staan nog heel wat theateroptredens geprogrammeerd, maar het is ook mogelijk aan te schuiven bij een Magic Cabaret Theater Diner ergens in het land, waarbij de show wordt gecombineerd met een etentje. Op hun website is de speelagenda met data voor de rest van het jaar te vinden.

robenemiel.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren