Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Wandelen in Gooi en Vechtstreek

Met de gids ‘Wandelen in Gooi en Vechtstreek’ gaat voor schrijfster Sietske de Vet een lang gekoesterde wens in vervulling.  Ze groeide op in Hilversum en leerde – met dank aan haar ouders – het wisselende landschap van haar woonomgeving kennen en waarderen.

Nu zijn de rollen omgedraaid en neemt ze haar moeder mee de natuur in. Sietske maakte het boekje samen met de ervaren routemaker en fotograaf Ad Snelderwaard, die om de hoek in Amsterdam woont. Ze hebben samen veertien wandelingen uitgezet en beschreven over wat ze zelf ‘één van de mooiste en meest afwisselende streken van ons land’ noemen; bossen, heide, landgoederen en weidse uitzichten. En dat midden in de Randstad.  Dorpen als Laren, Huizen en het vestingstadje Naarden komen ook aan bod.

In Hilversum is er extra aandacht voor de bijzondere architectuur van Dudok, die hier woonde en werkte. gegarandeerdonregelmatig.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren