Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Natuurmonumenten geeft leerzame wandelboekjes weg

Natuurmonumenten heeft door de eigen boswachters voor elke regio in Nederland een leuk leerzaam boekje laten maken met in elke uitgave vijf verrassende wandelingen door de natuur.

Ze zijn geïllustreerd, er staan routekaartjes in en een beknopte beschrijving van de kenmerken in het gebied dat wordt bezocht. De boekjes worden gratis opgestuurd. Aanvragen gaat via de website van Natuurmonumenten. Voor de tochtjes zelf kan ook de app NatuurRoutes worden gebruikt. De organisatie wil met deze actie het publiek duidelijk maken dat ver reizen niet nodig is om de mooiste natuur te kunnen beleven.

“Zeker in deze tijd is dat voor veel mensen heel belangrijk. Laat je verrassen en wandel over uitgestrekte heide, struin door duingebieden of langs kronkelende beekjes”, aldus Natuurmonumenten. Inmiddels is ook een serie vergelijkbare fietsrouteboekjes verschenen. natuurmonumenten.nl/aanvragen/ wandelrouteboekje  033-4797111

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren