Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Beleef de laatste wildernis

Op het 840 vierkante meter grote koepelscherm in de One-Planet Dome van het Museon-Omniversum in Den Haag wordt het komende halfjaar ‘The Arctic: Our Last Great Wilderness’ vertoond, over de laatste (nog) niet door mensenhanden aangetaste natuur in het Antarctisch gebied in het uiterste noorden van Alaska.

De bioscoopbezoeker reist mee met ‘National Geographic’-fotograaf Florian Schulz op zijn vijf jaar durende poging om de 200.000 sterke kudde kariboes te filmen tijdens hun tocht naar de Arctic National Wildlife Refuge. Eén van de grootste diermigraties op aarde.

Onderweg met unieke beelden van onder meer ijsberen en muskusossen, wolven, grizzlyberen en steenarenden. Alsof je er zelf bij bent. oneplanet.nl  070-3381338

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren