Abonnementen service: 035 - 2019505

‘Grijs Gedraaid’ is genieten voor alle generaties

Net als bewegen is muziekbeleving goed voor de gezondheid van lijf en leden. Zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

Het houdt je jong en actief. Orkest Kamerata Zuid, altijd op zoek naar manieren om meer mensen in contact te brengen met klassieke muziek, heeft vanuit die gedachte ‘Grijs Gedraaid’ ontwikkeld. Deze concerten, waarmee ze door heel het land toeren, verbinden jong én oud met ‘muziek, beweging en creatie’. Eerst mag het publiek genieten van popmuziek; met optredens van zangeres Karsu of DI-RECT zanger Marcel Veenendaal. Ze doen afwisselend mee.

Met eigen nummers, maar ook met het vertolken van klassieke stukken en Oudhollandse liedjes. Vanuit de theaterstoel wordt het publiek vervolgens betrokken bij een bijzondere bewegingsactiviteit, om zo samen herinneringen op te halen aan muziek van toen. Dat maakt de voorstelling ook leuk om de eigen kinderen of kleinkinderen mee te nemen.

‘Grijs Gedraaid’ is genieten voor alle generaties.  30 nov. t/m 22 dec. kameratazuid.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren