Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Ik kom steeds dichterbij mijn moeder

Boudewijn de Groot (78) wil zich wel laten interviewen over zijn nieuwe album ‘Windveren’ maar hij wil ‘geen ouwe koeien uit de sloot halen, niet neergezet worden als protestzanger, geen antwoorden op lijstjes geven en al helemaal geen privé vragen beantwoorden’. Lastig voor een album dat zó persoonlijk is.

Het nummer ‘Hoe meer ik dichterbij kom” schreef Boudewijn over zijn moeder. “Ik kom steeds dichter bij het einde. Dus kom ik ook steeds dichter bij haar. Tenminste, als je er vanuit gaat dat zij ergens is. In aardse maatstaven is dat een fijne gedachte. Ik ben niet bezig met de dood, maar wel met de laatste fase van mijn leven. Misschien dat de natuur ervoor zorgt dat ik met de mededeling van mijn aanstaande dood rustig om kan gaan.”

Lees het hele interview in uw MAX Magazine. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren