Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Vijftigplusbeurs een belevingsevenement

Bij de 50Plusbeurs voor actieve senioren in de Jaarbeurs Utrecht gaat het om veel meer dan presentaties van de meest uiteenlopende consumentenproducten.Het is ook een evenement waar bezoekers leerzame lezingen kunnen volgen, actief aan workshops meedoen, de eigen fitheid testen of zich laten informeren over financiële zaken als beleggen en schenken. Vakantie, wonen, gezondheid en vrijetijdsbesteding zijn andere terugkerende thema’s.

Test een e-bike op het fietsplein of prik een vorkje mee bij de diverse kookdemonstraties. De website geeft een overzicht te zien van alle activiteiten, sprekers en artiesten. Ook Omroep MAX is met een stand op de beurs aanwezig. 13 t/m 17 sept. 50plusbeurs.nl 0900-2446244

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren