Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Préhistorie komt tot leven

Het historisch Museumpark Archeon in Alphen aan de Rijn brengt onze geschiedenis tot leven met uiteenlopende vaste presentaties, waarbij vaak re-enactment wordt ingezet, het naspelen van historische gebeurtenissen door acteurs in historische kostuums.

Door het jaar heen zijn er ook themaweekeinden, zoals over de prehistorie op 3 en 4 september. Bij dit evenement is er extra aandacht voor de vroegste bewoners van ons land. Bezoekers ontmoeten deze oermensen, horen de verhalen van jagers en verzamelaars.

Ze vertellen over hun dagelijkse leven en demonstreren hoe ze de eerste materialen maakten die bij de jacht en op het land werden gebruikt. 3 en 4 sept. archeon.nl 0172-447744

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren