Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Alles wat het leven de moeite waard maakt

Het veelzijdige programma en de uitbundig groene omgeving maken van het zomerfestival Wonderfeel een meer dan bijzondere beleving. Dit driedaagse evenement vindt plaats midden in de prachtige tuinen van de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn van Natuurmonumenten te ’s-Graveland.

Klassiek, jazz en pop. Ballet, poëzie, dichters en denkers. Eten en drinken. Hier komen alle ingrediënten samen die het leven de moeite waard maken. Door de diverse podia is het aanbod als een menukaart waaruit de bezoeker kiest waar zijn voorkeur naar uitgaat. Hier komt iedereen aan z’n trekken. Raadpleeg daarvoor het programma op de website of zwerf rond over het festivalterrein en laat u verrassen.

15 t/m 17 juli
wonderfeel.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren