Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

ANNABEL MET HAAR VUILNISBAKJE: ‘Lilly speelt graag met katten!’

“Ze is echt fantastisch, een hele lieve hond”, zegt Annabel van Nieuwenhuizen (58) over haar ‘vuilnisbakje’ Lilly (5). Annabel is de partner van ex-voetballer John Rep en woont al 23 jaar in het Spaanse Torremolinos.

“Lilly is door mijn buurvrouw bij me gekomen. Die kreeg op haar verjaardag de toen zes weken oude Lilly in haar handen gedrukt, met de boodschap: ‘Je bent wel toe aan een hondje’, maar dat was ze helemaal niet! Dus vroeg ze mij: ‘Wil jij haar er alsjeblieft bij nemen?’ Dat heb ik gedaan. Ik had namelijk al een hondje, Spiky. Ze werden al gauw de beste maatjes. Afgelopen november is Spiky op haar zeventiende helaas overleden.

Lilly voelde het al toen Spiky ziek werd. Toen was ze extra alert en lief tegen hem. Sinds haar maatje er niet meer is, mist Lilly Spiky heel erg. Dat merk ik gewoon. Ze is haar soms nog steeds aan het zoeken. Heel sneu. Ze went er nu langzaam wel een beetje aan hoor. Maar ze begrijpen het vaak niet, hè?

Hoewel ze er wel bij was toen ik Spiky in heb laten slapen. Gelukkig heeft ze de katten ook nog, want Lilly is gek op katten. Ik heb thuis drie katten en daar speelt ze heel graag mee. En de katten spelen ook graag met haar.” Uniek toch?!”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren