Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: We mogen weer!

In het hart van dit MAX Magazine vindt u het MAX Ledenblad. Geweldig dat we na twee jaar corona-ellende weer leuke uitjes en gezellige ledendagen kunnen organiseren vol entertainment en muziek! En wat dacht u van een driedaags ledenarrangement naar de Bollenstreek?

Voor alle duidelijkheid: het lidmaatschap van Omroep MAX is iets anders dan het abonnement op MAX Magazine. Als lid van de omroep kunt u deelnemen aan allerlei exclusieve activiteiten, voorstellingen en evenementen, heeft u bij vragen of problemen recht op ondersteuning door de MAX Ombudsman, kunt u andere leden fysiek of online ontmoeten via MAX Meeting Point, krijgt u korting op producten in de webshop en krijgt u een aantal keren per jaar het MAX Ledenblad. Wilt u lid worden, ga dan naar omroepmax.nl/word-lid of bel op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur naar 035-6776188.

Als abonnee op MAX Magazine krijgt u elke week onze overzichtelijke en goed leesbare omroepgids vol informatieve en prettige artikelen en puzzels. Op radio en tv vertellen enthousiaste abonnees waarom zij zo blij zijn met MAX Magazine. Op pagina 12 en 13 vindt u meer informatie over het abonnement. Mocht u nog geabonneerd zijn op een andere televisiegids, dan helpt onze klantenservice (telefoon 035-2019505) u graag met overstappen. Van harte welkom!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren