Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

GERARD MET ZIJN ENGELSE BULLTERRIËR: ‘ Hij is de clown in huis’

“Engelse bullterriërs zijn van oorsprong vechthonden, zo zien ze er ook uit, maar deze Beer (8) van mij is de goedheid zelve hoor!”, zegt Gerard Rhijnsburger (62) uit Noordwijkerhout. “Echt, mijn twee kleinkinderen mogen alles bij hem doen. Ze kunnen zelfs op zijn rug paardjerijden.

Hij vindt alles best, er zit geen kwaad in. Hij is ontzettend lief en heel erg speels. Soms heeft hij het helemaal te pakken en rent en vliegt hij door het huis. Over de banken, onder de tafels door, dan moet hij echt even uitrazen. Ik moet vaak ontzettend om hem lachen. Hij is de clown in huis. Mensen weten: waar ik ben, is mijn bull. We zijn altijd samen. Natuurlijk is het jammer dat de meeste bullterriërs maar tussen de acht en twaalf jaar worden, maar ik denk niet aan het einde. Zo moet je niet leven. Ik ben een gelukkig mens.

Ik heb een bloemenstandplaats langs de weg en mensen houden altijd van bloemen, in goede en in slechte tijden. En als je dan zorgt dat je ze bloemen meegeeft die lekker lang blijven staan, komen ze altijd weer bij je terug. Ook hier is Beer altijd bij me, hij is echt mijn kameraad!”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren