Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

KRASSEN OP JE AUTOZIEL

Op internet kom je veel informatie tegen om krassen te verwijderen. Maar geloof mij, de meeste krassen kun je niet verwijderen en dat is logisch. Want een voorwerp is beschadigd en dat poets je niet zomaar weg. Tenzij u gaat schuren en spuiten, maar dat is iets voor specialisten.

Poetsdoek
Met een poetsdoek met draaiende bewegingen aanbrengen. U hoeft niet veel druk te zetten. De polish niet laten indrogen, maar na een minuut met een schone doek verwijderen. Dit herhaalde ik op drie verschillende dagen en vrijwel alle krasjes verdwenen. Zelfs in de zon. Dit maakte mij een blij mens, want krassen op je autoziel zijn niet leuk. Als u, zoals ik, uw auto nog zelf wast en u heeft daar ook de ruimte voor, dan moet u op internet eens kijken naar de verzorgingsproducten van Meguiar’s. Je spreekt dit uit als ‘Mekwaaiers’. De producten zijn prijzig, maar uw auto glanst als nimmer tevoren.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren