Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Drie dagen blaasmuziek in ’s-Hertogenbosch

Trompettist Eric Vloeimans is het muzikale geweten achter het driedaags festival ‘Horn of plenty’ op 22, 23 en 24 april in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, waar het blaasinstrument centraal zal staan.

De zeer gevarieerde programmering beslaat zo’n dertig voorstellingen; van ontbijtconcert en workshops tot een meespeelevenement voor alle leeftijden. Het aanbod aan muziek is al even divers. Van jazz met Harmen Fraanje en Han Bennink naar elektronische bigband sounds van Lick’s & Brains tot muziek met oosterse invloeden van Trio Levanter en avontuurlijk klassiek door het Dianto Rietkwintet. Ook het Paradox Jazz Orchestra, het Paradiso Orchestra en Kinan Azmeh, het Amsterdam Brass Quintet en The Quartet NL staan op het programma.

Vloeimans kent ze allemaal persoonlijk, heeft met ze meegespeeld of is naar ze gaan luisteren omdat ze hem mateloos boeien. 22 t/m 24 apr. www.hornofplentyfestival.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren