Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Van Warmerdam ‘on demand’ terug te zien

Het internetplatform voor kwaliteitsfi lms CineMember biedt niet alleen wekelijks nieuwe producties aan, maar maakt ook oudere titels die de moeite van het bekijken waard zijn weer voor het publiek beschikbaar.

Recent is het assortiment uitgebreid met het bijna complete oeuvre van regisseur en acteur Alex van Warmerdam. Het gaat dan om zijn het met een Gouden Kalf bekroonde ‘De Laatste Dagen van Emma Blank’, het voor het fi lmfestival van Cannes geselecteerde ‘Kleine Teun’, zijn speelfi lmdebuut ‘Abel’ en ‘De Jurk’, bekroond op het filmfestival van Venetië.

Het totaal Van Warmerdam-producties op het platform komt daarmee op negen. In zijn fi lms weet de cineast het publiek altijd te verrassen door ogenschijnlijk alledaagse situaties een absurdistische bizarre wending en verrassend verloop te geven. vanaf 2 febr. cinemember.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren