Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Wandelen over herstelde vestingwallen

De oostelijke verdedigingswallen van de Vesting Muiden in het Gooi zijn hersteld en teruggebracht naar de situatie zoals die bij de aanleg rond 1879 bestond. Zelfs een oud kanon werd daarvoor gerestaureerd en teruggeplaatst.

Voor bezoekers is over twee kilometer een wandelroute uitgezet. Paaltjes markeren het pad en wie gebruikmaakt van de QR-code die erop is aangebracht, krijgt via een gratis audio-app op zijn telefoon het boeiende geschiedenisverhaal van dit indrukwekkende verdedigingswerk te horen. belevingsroute.gooisemeren.nl/ muiden

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren