Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Mooi gesprek

Heeft u ons nieuwe programma ‘1 Euro per gesprek’ al gezien? Het is elke maandag- en woensdagmiddag te zien om halfvijf op NPO 1. Gemiste afl everingen kunt u terugkijken op maxvandaag.nl. In het programma doorkruist Bert Kuizenga Nederland met een tafeltje en twee klapstoeltjes. Hij gaat open in gesprek met voorbijgangers die iets op hun hart hebben.

Dat varieert van alledaagse zaken als werk, religie en relaties tot diepzinnige en ontroerende onderwerpen als hoop, geluk en rouw. Voor één euro per gesprek praat Bert onvoorbereid met iedereen die bij hem aanschuift. In de eerste afl evering op 3 januari belandde hij onder meer in Almere.

Daar kwam midden op de markt de 91-jarige Wim bij hem zitten. Wim was vroeger vertegenwoordiger en is al 64 jaar getrouwd. Hij straalt een en al positiviteit uit en is vast van plan de honderd te halen. Zijn levens motto: ‘Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag.’ “Ben je dan niet bang voor de dood?”, vroeg Bert hem. “Welnee, ik laat het op me afkomen.

Het leven is eindig; het begint een keer en het eindigt een keer. Je leeft nu, probeer van alles te genieten.” Geweldig om zo positief in het leven te staan en wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar!

 

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren