Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De geschiedenis van de werkplek

Aan het werk. Dat is het thema van de landelijke ‘Maand van de Geschiedenis’. Dan gaat het vooral om arbeid, in de meest brede zin van het woord en gezien in historisch perspectief; zoals arbeiders in een textielfabriek, een middeleeuwse meestersmid, werkverschaffing met de aanleg van een bos of voortploegende boeren.

In het hele land wordt hier met publieksactiviteiten op ingespeeld. Honderden musea, bibliotheken, boekhandels en andere culturele organisaties doen mee en hebben elk voor zich een eigen invulling bedacht. Naast voorstellingen, workshops, lezingen en festivals zijn er ook fietstochtjes en wandelingen. Alles wat er te doen is, staat in een overzichtelijke agenda op een speciale website bij elkaar.

oktober
maandvandegeschiedenis.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren