Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Voorpret op vakantiebeurs

Ouderwets kamperen zit weer in de lift. Vooral de kleinere campings in een natuurlijke omgeving zijn populair, zo blijkt uit een onderzoek van ANWB Kamperen.

Corona met alle beperkingen van dien speelt daarbij een rol. Ook de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht verwacht extra aanloop. Hier zijn nieuwste snufjes op het gebied van buitenrecreatie bij elkaar te zien; tenten, vouwwagens, caravans en campers. In elke prijsklasse en uitvoering. Lekker basic of super-de-luxe. Dat maakt vergelijken en kiezen een stuk makkelijker. Er is ook aandacht voor trends en nieuwe bestemmingen. Specifieke informatie kan worden opgedaan bij het programma met lezingen en workshops. Dit jaar is er extra aandacht voor duurzaam kamperen. Er wordt een uitgebreid aanbod aan (elektrische) trekauto’s, buscampers en (dak)tenten geëxposeerd en ook onderwerpen als huren en ‘sharen’ krijgen aandacht. Door de sfeer en aankleding komen de bezoekers snel in de stemming voor een aanstaande vakantie. Die voorpret is een wezenlijk onderdeel van deze grote traditionele publieksbeurs.

6 t/m 10 okt.
kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Kijk voor actuele informatie over de coronaregels op rijksoverheid.nl of bel het publieksinformatienummer 0800-1351 (tussen 8:00 en 20:00 uur).

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren