Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

4 dagen feest

We hebben een leuk (lang) weekend voor de boeg. Precies zeventig jaar na de eerste televisie- uitzending vanuit Bussum vieren de publieke omroepen vier dagen lang samen met u zeventig jaar tv. Van vrijdag 1 tot en met maandag 4 oktober staat de rijke Nederlandse televisiegeschiedenis centraal. In zwart-wit, één net en een paar uur per week; zo begon het televisiekijken in Nederland in 1951. Nu is tv-kijken niet weg te denken uit ons dagelijks leven. De kijkbuis heeft een belangrijke rol gespeeld in het leven van de naoorlogse Nederlander, als trooster, onruststoker, verhalenverteller en nar. Spraakmakende televisieprogramma’s hebben ons geïnformeerd, ontspannen en verbonden. De NPO viert de tvgeschiedenis met speciale programma’s. Naast veel jubileumprogramma’s presenteren we een bijzondere selectie uit de schatkist van de publieke omroep. Elk genre komt voorbij; nieuws en actualiteit, sport, cultuur, politiek, jeugd programma’s, muziek, drama, human interest, satire en levensbeschouwing. Eén groot feest van nostalgie en herkenning! MAX zendt zaterdag de hoogtepunten van zeventig jaar consumenten-tv uit én een speciale ‘Met het Mes op Tafel’ met presentatoren van consumentenprogramma’s. De avond wordt gepresenteerd door een wel héél bijzondere omroepster! U leest er alles over in deze gids. Veel kijkplezier!

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren