Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

‘HET WONDER VAN TEGELEN’: Mis het niet….

In Openluchttheater De Doolhof in Tegelen kunt u nog tot en met zondag 5 september de openluchtvoorstelling ‘Hem achterna.

Een passiespel’ beleven. Het 21ste Passiespel zorgt er met 300 passiespelers voor dat deze honderd jaar oude Tegelse traditie sprankelt als nooit tevoren. “Juist in deze bizarre tijd kunnen we allemaal wel wat spirituele vitaminen gebruiken”, aldus regisseur Cees Rullens. De fi lmische muziek en zang, het immense decor en fraaie kostuums zijn een lust voor oor en oog.

Maar vooral ook de sterke cast neemt je mee in het emotionele verhaal. Bekende en nieuwe verhalen smelten samen in een unieke theaterbelevenis voor jong en oud. Theater dat schuurt, raakt, verbindt. Zie voor tickets en informatie de website. passiespelen.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren