Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Nieuwe BN’ers

Ze werden Bekende Nederlanders tegen wil en dank. Ineens waren ze in ons leven: artsen, virologen en microbiologen.

De afgelopen anderhalf jaar hebben ze ons leven bepaald en geprobeerd ons door de coronacrisis heen te slepen. Daarvoor maakten ze vaak werkweken van tachtig uur. En dan schoven ze ‘s avonds ook nog frequent aan aan talkshowtafels om deskundige toelichting te geven. Dagelijks praatten ze ons bij over het virus. Zo werden ze bekende gezichten in onze huiskamers. Ernst Kuipers, Marion Koopman, Anne Wensing, Ab Osterhaus, ga zo maar door. Wie kent hun namen niet inmiddels? Geliefd, geroemd, maar ook verguisd en soms zelfs ernstig bedreigd. Maar wie zijn deze personen eigenlijk en wat was de invloed van de crisis en plotselinge bekendheid op hún leven en dat van hun gezinnen? Hoe hebben ze deze uitzonderlijke tijd ervaren? In het nieuwe driedelige MAX-programma ‘Nieuwe Gezichten’ gaat Carrie ten Napel bij ze langs om ze écht te leren kennen. In persoonlijke gesprekken probeert ze te achterhalen hoe ze deze intense tijd hebben beleefd.

‘Nieuwe Gezichten’ is zondag 15 en 22 augustus om 22.15 uur en 5 september om 22.30 uur te zien bij MAX op NPO 1.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren